Tietotekniikka ja verkko-opetus

Yleistä

Ryhmänohjaaja on opiskelijan lähin tukihenkilö. Kaikissa koulutusyksiköissä on opettajilla ja muulla henkilökunnalla omat postilaatikot, joihin voi jättää postia. Viestejä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteella info(at)luksia.fi tai henkilökohtaisesti etunimi.sukunimi(at)luksia.fi. Viestiin tulee aina merkitä oma nimi ja opiskeluryhmän tunnus.

Käyttäjätunnukset

Opiskelija saa ryhmänohjaajalta käyttöönsä henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, jonka avulla pääsee kirjautumaan työasemille ja verkkoon.

Moodle-oppimisalusta

Luksian oman sähköisen Moodle-oppimisympäristön osoite on http://moodle.lunetti.fi/. Moodlea tullaan käyttämään myös opiskelijoille suunnattuun tiedottamiseen. Lisätietoja saa ryhmänohjaajilta tai verkkoa opetuksessaan hyödyntävältä opettajalta.
   
Winha-Wille

Winha-Willestä voi itse seurata suoritusten kertymistä. Winha-Willeen pääsee Internetin kautta henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka saat ryhmänohjaajalta. Winha-Willen osoite on winha.luksia.fi.

Sähköposti

Lisätietoja saa ryhmänohjaajilta tai verkkoa opetuksessaan hyödyntäviltä opettajilta.

Webbi-kioskit
Koulutusyksiköihin on sijoitettu muutamia webbi-kioskeja, joiden kautta pääsee käsiksi mm. työjärjestyksiin ja Winha-Willeen.

Isoverstas

Voit valita Isoverstaan maksullisia verkko-opintoja ryhmänohjaajan tai opinto-ohjaajan kautta ammattitaitoa täydentäviin tai vapaasti valittaviin tutkinnon osiin.

Palvelun osoite on: www.isoverstas.fi