Ravintola- ja cateringalan välivuosiopinnot

Kaksi kokkia tekee ruokaa keittiössä.

Vietätkö välivuoden opinnoistasi? Kiinnostaako sinua ravintola- ja cateringala? Alalla tehdään monenlaisia ravintola-alan töitä. Yleensä työt liittyvät ruokapalvelujen tuottamiseen ja tarjoamiseen. Cateringala tarjoaa monipuolista kulinaarista taitoa, logistista suunnittelua, asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä mukautua erilaisiin asiakastarpeisiin. Jos olet kiinnostunut ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta ravintola-alalla, sinun kannattaa opiskella ravintola- ja cateringalaa välivuosiopintoina.

Opinnoissa opit:

  • keittiötyöskentelyä
  • asiakaspalvelua
  • käytännön taitoja alalta

Jos olet ajatellut opintoja | työuraasi joillakin näillä aloilla:

  • restonomi
  • ravitsemustiede
  • kasvatustiede
  • liikuntatiede
  • terveystieto
  • terveystiede
  • lääketiede

sopivat ravintola- ja cateringalan välivuosiopinnot juuri sinulle. Kehität opintojen kautta ruoan ja ravitsemuksen tietotaitoasi. Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:

  • ravitsemispalveluissa toimiminen
  • kahvilapalvelut
  • asiakaspalvelu ja myynti

Ravintola- ja cateringalalta on mahdollisuus työllistyä monenlaisiin tehtäviin. Työpaikkoja löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Tässä muutamia paikkoja:

  • ravintolat
  • catering-yritykset
  • hotellit ja lomakeskukset
  • leipomot ja kahvilat
  • julkiset laitokset (päiväkodit, sairaalat, koulut)

Haluatko kehittää asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, tiimityöskentelyä ja kykyä toimia kiireessä? Tule mukaan välivuosiopintoihin ravintola-alalle!

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>