Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Tarjoilija

  • Lohja
  • Vihti / Nummela

Osaamisalat

  • Asiakaspalvelun osaamisala

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa

Toimia erilaisissa tarjoilu-, myynti- ja kahvilapalvelujen sekä á la carte-, tilaus- ja juhlatarjoilun tehtävissä. Hän hallitsee vuorovaikutustilanteet asiakkaan ja muun sidosryhmän kanssa. Hän osaa käyttää kassapalvelujärjestelmiä ja ymmärtää asiakastyytyväisyyden merkityksen yrityksen toiminnan perustana.

Sisältö

pakolliset tutkinnon osat ovat

  • Ravitsemuspalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu 

Näiden jälkeen suoritetaan valinnaisia osia, jotka tukevat ammatillista suuntautumista. Opiskelija voi valita mm. seuraavista vaihtoehdoista:

  • juomien myynti ja tarjoilu
  • kahvilapalvelut
  • Tilaus- ja juhlatarjoilu

Työtehtävät

Työtehtävät ovat asiakaspalvelijan työtehtäviä. Tarjoilija työskentelee asiakaspalvelua tuottavissa yrityksissä, näitä ovat mm. kahvilat, henkilöstöravintolat, juhla- ja matkailupalvelun työpaikat sekä erilaiset asiakaspalvelua tuottavat yritykset.