Konditoriatuotteiden valmistus | osatutkinto

Henkilö leipoo värillisiä tuulihattuja leipomossa.

Haluatko suunnitella ja kehittää konditoriatuotteita? Haluatko oppia lisää alan eri tekniikoita? Onko sinulla hyvä makuaisti, luovuutta ja tarkkuutta? Jos olet ruoka-alan ammattilainen ja kaipaat lisäkoulutusta konditoriatuotteiden valmistukseen, on tämä konditoriatuotteiden valmistuksen osatutkinto juuri sinulle.

Konditoriatuotteiden osatutkinto pitää sisällään muun muassa:

  • konditoriatuotteiden valmistus
    • pikkuleivät, muffinssit, kahvikakut, kääretortut, makeat piirakat, muropohjaiset leivokset, lehti ja voitaikinaleivokset, tuulihatut, marenkituotteet, täyte- ja hyydykekakut, jälkiruokatuotteet, suklaa- ja sokerityöt
  • työmenetelmät
    • sekoittaminen, vaahdottaminen, paahtaminen, vatkaaminen, yhdistelmätekniikka ja kaulinta
  • leipomo työympäristönä
  • omavalvonta ja hygienia
  • tuoteturvallisuus
  • työpaikalla oppiminen
  • itsenäinen opiskelu

Suoritettuasi konditoriatuotteiden osatutkinnon, voit työskennellä esimerkiksi pienissä leipomoissa, tuotantolaitoksissa tai omassa yrityksessä.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>