Annosruokien valmistus | osatutkinto - luksia.fi

Annosruokien valmistus | osatutkinto

Tarjottimella oranssin väristä kalaa sekä keltaisia sitruunanlohkoja.

Oletko ammatiltasi kokki? Haluatko lisätietoa tämän päivän ravintola-alan vaatimuksista? Oletko ajatellut tehdä paluun ravintola-alalle? Jos olet kokki ja haluat parantaa tietotaitoasi ravintola-alan vaatimuksista, tule kouluttautumaan ja suorittamaan osatutkinto Annosruokien valmistus.

Saat ajantasaista, ravintola-alalla tarvittavaa tietoa, jonka avulla alalle palaaminen on helpompaa. Käymme läpi työprosesseja sekä alan trendeihin liittyviä ilmiöitä. Käytännön harjoituksiin pääsemme Luksian Lohjan kampuksen oppimisympäristönä toimivassa koulutusravintolassa. Koulutukseen kuuluu myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joka saattaa olla iltapainotteista.

Tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Annosruokien valmistus 25 osp (tai muu parhaiten opiskelijan osaamista täydentävä tutkinnon osa). Osaaminen osoitetaan näytössä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on päiväkoulutusta, joka tapahtuu oppilaitoksessa. Työssä oppiminen tapahtuu työpaikalla. Työpaikalla opiskelijalle nimetään työpaikkaohjaaja. Työpaikkaohjaaja ohjaa osaamisen kehittymistä työtehtävissä. Vaadittava osaaminen osoitetaan työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä annettavalla näytöllä.

Opiskeluaika

Opinnot kestävät noin kolme kuukautta. Opiskeluaika on 10.3.2025 – 30.5.2025. Oppilaitoksessa tapahtuva opetus maanantaista perjantaihin klo 8-14.30. Työssä oppiminen työpaikan aukioloaikojen mukaan.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto >>