Haluatko suunnitella ja kehittää konditoriatuotteita? Haluatko oppia lisää alan eri tekniikoita? Onko sinulla hyvä makuaisti, luovuutta ja tarkkuutta? Jos olet ruoka-alan ammattilainen ja kaipaat lisäkoulutusta konditoriatuotteiden valmistukseen, on tämä konditoriatuotteiden valmistuksen osatutkinto juuri sinulle.
Konditoriatuotteiden osatutkinto pitää sisällään muun muassa:
- konditoriatuotteiden valmistus
- pikkuleivät, muffinssit, kahvikakut, kääretortut, makeat piirakat, muropohjaiset leivokset, lehti ja voitaikinaleivokset, tuulihatut, marenkituotteet, täyte- ja hyydykekakut, jälkiruokatuotteet, suklaa- ja sokerityöt
- työmenetelmät
- sekoittaminen, vaahdottaminen, paahtaminen, vatkaaminen, yhdistelmätekniikka ja kaulinta
- leipomo työympäristönä
- omavalvonta ja hygienia
- tuoteturvallisuus
- työpaikalla oppiminen
- itsenäinen opiskelu
Suoritettuasi konditoriatuotteiden osatutkinnon, voit työskennellä esimerkiksi pienissä leipomoissa, tuotantolaitoksissa tai omassa yrityksessä.
Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.
Me autamme
Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi