Vietätkö välivuoden opinnoistasi? Kiinnostaako sinua ravintola- ja cateringala? Alalla tehdään monenlaisia ravintola-alan töitä. Yleensä työt liittyvät ruokapalvelujen tuottamiseen ja tarjoamiseen. Cateringala tarjoaa monipuolista kulinaarista taitoa, logistista suunnittelua, asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä mukautua erilaisiin asiakastarpeisiin. Jos olet kiinnostunut ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta ravintola-alalla, sinun kannattaa opiskella ravintola- ja cateringalaa välivuosiopintoina.
Opinnoissa opit:
- keittiötyöskentelyä
- asiakaspalvelua
- käytännön taitoja alalta
Jos olet ajatellut opintoja | työuraasi joillakin näillä aloilla:
- restonomi
- ravitsemustiede
- kasvatustiede
- liikuntatiede
- terveystieto
- terveystiede
- lääketiede
sopivat ravintola- ja cateringalan välivuosiopinnot juuri sinulle. Kehität opintojen kautta ruoan ja ravitsemuksen tietotaitoasi. Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista.
Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
- ravitsemispalveluissa toimiminen
- kahvilapalvelut
- asiakaspalvelu ja myynti
Ravintola- ja cateringalalta on mahdollisuus työllistyä monenlaisiin tehtäviin. Työpaikkoja löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Tässä muutamia paikkoja:
- ravintolat
- catering-yritykset
- hotellit ja lomakeskukset
- leipomot ja kahvilat
- julkiset laitokset (päiväkodit, sairaalat, koulut)
Haluatko kehittää asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, tiimityöskentelyä ja kykyä toimia kiireessä? Tule mukaan välivuosiopintoihin ravintola-alalle!
Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.
Me autamme
Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi